040 849 5331

kylpyhuoneremontti alueella Helsinki, Espoo, Kauniainen ja muu Uusimaa

Tarjoamme laadukkaat kylpyhuoneremontti, saunaremontti, sekä muut remonttipalvelut ammattitaidolla. Myös haastavat kohteet kuuluvat toimenkuvaamme!

Huolehdimme, että tarvittavat kaadot toteutetaan oikeaoppisesti ja että vesieristys on asianmukainen. Meillä on voimassaoleva VTT-sertifikaatti, joka takaa sinulle sen, että olemme oikeita ammattilaisia työssämme. Tarjoamme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit alueella Helsinki, Espoo, Kauniainen ja muu Uusimaa!

Ammattilaisemme kuuntelevat remonttitoiveesi ja kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin remontin edetessä, koko projektin ajan. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta saat kauttamme kokonaisvaltaiset kylpyhuone- ja saunaremontit ilman, että joudut itse huolehtimaan paikalle sähkömiestä tai vedeneristäjää. Meille on kunnia-asia toteuttaa toiveitasi ja vaatimuksiasi vastaavat remontit aikataulussa ja ammattitaidolla.

Valitessasi meidät toteuttamaan remonttisi, varmistut siitä, että sekä saunatilat, että kylpyhuoneesi säilyvät tyylikkäinä ja ajanmukaisina pitkään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PYYDÄ TARJOUS >>

KYLPYHUONEREMONTTI HELSINKI JA UUSIMAA

Aparnas remontit tarjoaa ammattitaitoiset saunaremontit ja kylpyhuoneremontit alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo, Karjaa, Raasepori, Tammisaari ja koko Uusimaa.